Om oss

Peder Rune Tokle har lang erfaring innenfor faget, og er et kjent navn i bransjen. Peder Rune har alltid fokus på å basere behandlingen på et så sterkt grunnlag som mulig og både røntgenbilder og sykehistorie danner basis for videre behandling.

Kiropraktorsenteret er den eneste klinikken i Molde, Romsdal og Nord-Møre som kan tilby digitalt røntgen. Røntgenanalysen støtter valg av behandling for pasienten, noe som medfører korrekt behandling og gode resultater.

røntgenanalyse

Ansatte

Peder Rune Tokle startet som kiropraktor i Molde i 1990 ved Kiropraktorsenteret i Molde. Peder Rune er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic (AECC).  Fra 2014 har han drevet Kiropraktorsenteret i Molde i egne lokaler, sentralt plassert ved bussholdeplassen.
Spesialområder:

  • Røntgenanalyse
  • Treningsveiledning

Anders B. Poulsen er utdannet fysio- og manuellterapeut fra Danmark. Han har lang erfaring i utredning og behandling av muskel- og skjelettlidelser.

Anders kan kontaktes direkte på: 406 01 024

Mette Sundsbø Stranden er vår sekretær, og er ei blid dame fra Molde som har lang erfaring innenfor serviceyrket.

Her finner du oss

Vi holder til sentralt i Molde, i Hamnegata 37 med inngang fra bussholdeplassen. Kort vei til ferje, hurtigbåt og drosjeholdeplass. Vi tilbyr gratis parkering for alle våre kunder.